Γνωρίστε τη JYSK

 

Βρείτε όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε για να εξοικειωθείτε με τη JYSK σαν πιθανό μελλοντικό σας εργοδότη.

Η JYSK

Γνωρίστε τη JYSK

 

Βρείτε όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε για να εξοικειωθείτε με τη JYSK σαν πιθανό μελλοντικό σας εργοδότη.

Η JYSK

Οι αξίες της JYSK

Οι αξίες της JSYK προέρχονται από τον ιδρυτή της, Lars Larsen. Εκφράζουν τη συμπεριφορά και τη στάση που περιμένουμε από σας ως εργαζόμενο/η στη JYSK.

Οι αξίες μας εμπεριέχονται σε τρεις κατηγορίες, έτσι ώστε να θυμίζουν σε όλους τους εργαζόμενους πώς να συμπεριφέρονται κάθε μέρα – είτε απέναντι στον πελάτη, είτε απέναντι στους συναδέλφους. Πιστεύουμε στους καλούς έμπορους, τους καλούς συναδέλφους και το καλό επιχειρηματικό πνεύμα.

Οι αξίες της JYSK

Οι αξίες της JYSK σε σχέση με την ηγεσία

Οι αξίες της JYSK σε σχέση με την ηγεσία εκφράζουν τη συμπεριφορά και τη στάση που περιμένουμε να έχετε ως διοικητικό στέλεχος στη JYSK.

Έχουμε ισχυρές σκανδιναβικές ρίζες και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Πιστεύουμε στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων και στην ελευθερία με υπευθυνότητα.

Κάθε προϊστάμενος  στη JYSK θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι μέσω των επαγγελματικών και προσωπικών του δεξιοτήτων βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο σε σχέση με τ’ αποτελέσματα και ότι οι εργαζόμενοι είναι μαζί μας. Όχι επειδή πρέπει αλλά επειδή θέλουν. Γι’ αυτό, τα διοικητικά μας στελέχη είναι πολύ σημαντικά για την επιτυχία μας.

Η αξίες της JYSK σε σχέση με την ηγεσία εμπεριέχονται στις εξής φράσεις: ηγέτης, προπονητής, με επικοινωνιακές ικανότητες

Οι αξίες της ηγεσίας

        Υποσχέσεις προς τους εργαζόμενους

  • Η JYSK είναι περήφανη γιατί φροντίζει τους εργαζομένους της, αφού τους βοηθάει να πετύχουν τους στόχους τους
  • Με μια δυνατή προσπάθεια και με ένα θετικό πνεύμα, οι ευκαιρίες που θα έχετε είναι απεριόριστες
  • Δουλεύουμε μαζί για να θέσουμε τις αμοιβαίες προσδοκίες για την επαγγελματική σας πορεία στη JYSK
Υποσχέσεις προς τους εργαζόμενους

         Διεθνής Κουλτούρα της JYSK

  • Ένας από τους κύριους λόγους για την επιτυχία της JYSK είναι η ισχυρή επαγγελματική της κουλτούρα η οποία δεν έχει αλλάξει από τότε που ο Lars Larsen άνοιξε το πρώτο κατάστημα το 1979.
  • Σήμερα η JYSK δραστηριοποιείται σε 19 διαφορετικές χώρες – αλλά η εργασιακή κουλτούρα παραμένει η ίδια …
Η διεθνής κουλτούρα της JYSK

Το μέλλον της JYSK

Αν σκέφτεστε τη JYSK σαν τον μελλοντικό σας εργοδότη, είναι σημαντικό για μας να σας δώσουμε μια ευρεία εικόνα για την εταιρεία της οποίας επιθυμείτε να γίνετε μέλος. Γι’ αυτό θέλουμε να σας ενημερώσουμε γι΄αυτά που ενδέχεται να συμβούν μελλοντικά στη JYSK - αδύνατον να προβλέψουμε τι θα γίνει – αλλά θα το προσπαθήσουμε:

  • Η JYSK βιώνει μεγάλες αλλαγές και επεκτείνεται όπως ποτέ άλλοτε
  • Κινούμαστε προς μια νέα κατεύθυνση, προσπαθώντας να θέσουμε το brand μας σε νέες βάσεις
  • Αναπτύσσουμε την ηλεκτρονική μας δραστηριότητα με ένα γρήγορο και σταθερό βήμα
  • Χτίζουμε πάνω σε μια σημαντική ιστορία για να δημιουργήσουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο μέλλον
  • Η JYSK χαρακτηρίζεται από μεγάλη δέσμευση από πλευράς προσωπικού και όλοι έχουν την ευκαιρία να επηρεάσουν το νέο, βελτιωμένο μέλλον της
Το μέλλον της JYSK

GOJYSK.com

Το GOJYSK.com είναι το διαδικτυακό σύμπαν των εργαζομένων της JYSK.

 

To GOJYSK.com είναι διαθέσιμο σε 18 γλώσσες και μεταφέρει καθημερινά τα τελευταία νέα και στοιχεία από τον κόσμο της JYSK. Μοιραζόμαστε ιστορίες με τον τρόπο που τις βλέπουν οι εργαζόμενοι της JYSK, ώστε να εμπνεύσουμε και να ενημερώσουμε ανθρώπους σε διαφορετικές χώρες και με διαφορετική κουλτούρα.

Καθώς το GOJYSK.com δημοσιεύεται και εκτός εταιρείας, δίνει την δυνατότητα για μία εσωτερική ματιά, σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι συμβαίνει στη JYSK.

https://gojysk.com/ 

GOJYSK.com